2013. június 4., kedd

Kicsoda Suki Tibor Benjámin???

Legalább 1000 ember létezhet, ha nem több, akinek görcsbe rándul a gyomra, amint meghallja Suki Tibor Benjámin nevét. Ő ugyanis egy bűnöző, egy csaló, aki aljas módon szed ki másokból komoly pénzeket.
Nyilván ez a blog meg fogja kapni a kellő kritikákat, hogy nincs jogunk mások személyiségi jogait megsérteni és földbetiporni, de amit ezek a bűnözők csinálnak a hatóságok teljes tétlenségével, megköveteli a részünkről, hogy vállaljuk a kockázatot és ha a rend őrei nem lépnek, hát mi rántsuk le a leplet a bűnözőkről.





Suki Tibor Benjámin először még tavaly ősszel bukkant fel, mint neten tevékenykedő csaló. A módszer ugyanaz, mint a legtöbb esetben. Meghirdet egy terméket a piaci ár alatt jóval, feltesz róla pár, nem általa készített képet, megad egy Isten háta mögötti falut a termék helyének, és természetesen a személyes átvétel szóba sem jöhet, csak előre utalással lehet fizetni. És igen, sajnos nap mint nap bedőlnek sokan ennek az átverésnek, ezzel pedig a magyar társadalom eltartja ezt a bűnözőt. Hogy mégis miért ilyen naivak az emberek? Azért mert jellemzően a hirdetett termék olyan olcsó, hogy a vásárló inkább vállalja a magasabb kockázatot, csak hogy nehogy más elvigye előle az áhított terméket. És a vélt haszon vagy spórolás miatt az ember hajlamos magasabb kockázatot is elfogadni. Pont ugyanígy megy ez az állampapírok piacán is. A nehezebb helyzetű, kockázatosabb állampapírokat a befektetők csak magasabb hozam esetén hajlandók megvásárlni, míg a 100%-os biztonságos állampapírok hozama rendkívül alacsony. Ahogy a mondás tartja, aki mer az nyer, tehát sok esetben célszerű magasabb kockázatot vállalni, de online vásárlásnál, főleg Suki Tibor Benjámin nevével találkozva meneküljünk! Nincs az a haszon, ami megéri szóbaállni vele.

Na szóval visszatérve a cikk eredeti témájára, Suki Tibor Benjámint egy most részletezni nem kívánt módon sikerült leleplezni, és IP címéhez hozzájutva biztosan tudjuk, hogy a csalónk Jászladányban él, népes famíliájával. Sokaknak gondolom nem árulok el titkot, hogy ez egy cigány származású család, ezért rendkívül összetartóak, és a rokonok is aktívan közreműködnek a csalásokban, mondhatni ez a megélhetésük. Itt fontosnak tartanám leszögezni, hogy a blog írói teljes mértékben elítélik a rasszizmust, függetlenül attól hogy valaki roma vagy magyar, mi a csalókat és interentes átverések elkövetőit tartjuk fő ellenségünknek, nem pedig népcsoportok tagjait!

Szóval Suki Tibor Benjámin módszere időről időre változik kicsit, egyre kifinomultabbá válik. Míg pályafutása elején hibás leírásokat, iskolázatlanságra utaló helyesírási hibákat halmozott egymásra, mára már jártasabb emberek is gyakran gyanú nélkül siklanak el hirdetései felett. Ugyanis mostanában már olyan képeket tesz fel az internetre, amelyeket csakugyan ő készített (nyilván a sok korábbi csalásból összejött már a pénz, hogy megvegye ezeket). Ezen kívül a telefonszáma mindig változik. De ez nem nehéz, egy SIM kártya 500 fotintból megvásárolható, és utána eldobható. Bár érdekesség, hogy egy olyan SIM kártyát amit egyszer már használt, és eldobott, jellemzően fél évvel később újra használja egy kis netes csalásra. Csak Suki Tibor Benjáminnak egyébként 6 különböző telefonszáma ismert eddig. AMi hibát viszont mind a mai napig elkövet, hogy ugyanazon a napon hirdeti meg a termékeket, amikor regisztrált is. És alapvető dolog, hogy 0 napos regisztráció esetén mindig gyanakodni kell! Főleg, ha előre kéri a pénzt.


Szóval ahogy ezen a képen látjuk, ez egy június 3.-ai hirdetése. Természetesen többszörösen is jelentve volt az apródnak a kis piros zászló ikonra kattintva, részletes magyarázatokkal és tényekkel alátámasztva, de 12 óra alatt még nem törölték a hirdetést, ami elfogadhatatlan az Apród csapatától. A regisztrációs dátumon kívül figyelemre méltó a felhasználónév semmitmondó kitalált jellege, valamint ami mindig a legegyértelműbbé teszi a dolgot, a nevenincs vidéki települések nevének használata. Ez azért abszurd, mert ha valaki ténylegesen Üllésen lakik, ahogy azt is Suki Tibi Beni hazudta, akkor a közeli nagyvárost, Szegedet fogja megadni a termék helyeként, hiszen úgy sokkal több potenciális vevőre számíthat. Végül pedig maga az ár az, ami a legegyértelműbbé teszi az esetet. Ennek a fent jelzett készüléknek a jelenlegi használtpiaci ára durván 40-45 ezer forint környékén mozog, ő pedig mindezért csak 23ezret kér. Valószínűleg legalább 10-15 ember ráírt a termék miatt, ebből 10-en gyanút fognak a csak utalásos opció miatt, 3-an megtalálják a mi blogunkat, vagy a facebookon a Svindlerek Listáját, ketten viszont elküldik a pénzt, boldogan, azt várván, hogy megérkezik majd a sokat áhított termék. És ami a legrosszabb, hogy aki egy ilyen terméket nem boltban vesz meg 100000-ért, az valószínűleg azért a neten keresi, mert amúgy sincs sok pénze, és emiatt nem ritka hogy amúgy is rossz anyagi helyzetű emberek összes félretett pénze egy ilyen aljas csalónál landol.

Suki Tibor Benjámin az utóbbi időben nem csak saját számlaszámát használja, hanem elkezdte már a családot is belevonni ebbe a jövedelmező üzletágba.

Íme ő:
Suki Krisztián,  Jászladányi lakos. 
Telefonszáma:06 30 2314843

Számlaszáma: 11773456-01234527 Otp bank
Illetve:
10918001-00000039-91000004 - Suki Norbert
És maga a netes csalás császára, az utólérhetetlen Suki Tibor Benjámin:


12010879-01367546-00100009 
Suki Tibor Benjámin 
06 70 2344161
06 20 4654284
06 20 5546811
06 20 5422706
És még annyit hozzátennék, hogy a családjuk amúgy sincs a helyzet magaslatán, nem tudom hogy ebben a cikkben említett Suki Tibor kije lehet a mi csalónknak, de feltételezem hogy elég közeli rokonságban állhat vele, és nagyon jó úton halad, hogy a börtönben is találkozhassanak.

Végezetül szeretnénk megajándékozni minden kedves olvasót a Suki család néhány facebook profiljával, hogy személyes jókívánságaitokat is tolmácsolhassátok számukra!


Közös bennük, hogy szeretik az állatokat és mindegyikük tagja ennek az állatévdő csoportnak, valamint igencsak túlteng bennük a cigány nemzeti öntudat, amit ebben a csoportban vezetnek le.

Ha tudsz további konkrétumokat Tibikéről, írd le kommentbe! És ne feledjétek, soha ne utaljatok előre!

24 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy van ez az oldal!! Mai napon felhívtak +3657789690 telefonszámról Suki Tibor "Úr" és családja: megvennék kocsiba való hangtechnikámat, de cserét ajánlottak Samsung tv-t. E-mailbe átküldték a képeket kocs55@citromail.hu címről. Rákerestem nevére és láss csodát!!!
    Még egyszer köszönöm és remélem valakinek jó lesz az elérhetőségük:-)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az információt.
    Újabb telefonszáma:+36203199489

    VálaszTörlés
  4. +3657789690
    új telefon

    VálaszTörlés
  5. Engem is átvert. Nem feljelentést kell tenni, hanem bejelentést. Én megtettem, tegyétek meg minél többen.

    VálaszTörlés
  6. Engem is sikerült átvernie. A feljelentés folyamatban van. Minél többen jelentsük fel és küldjük rács mögé!
    http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugyek-kamat-hitel__4604088-kit-vert-at-suki-tibor-benjamin
    Vegye fel velem a kapcsolatot akit átvert vagy aki már fel is jelentette.
    Suki néhány "új" adata: beadbeach19@citromail.hu
    06 20 542 2706 és a bankszámla a szokásos 12010879-01367546-00100009

    VálaszTörlés
  7. Akit átvert az NE hagyja annyiban, hanem mindenképp jelentse fel! Ne hagyjuk, hogy szabadlábon az utcán járkálhasson ez az ember!

    VálaszTörlés
  8. A bejelentés mellé említsétek meg ezt az oldalt, hogy egyértelművé váljon az elkövető részéről az üzletszerűség, így nem számít az értékhatár, mert a BTK minősített bűncselekménynek deffiniálja. Az én esetemben a helyi R.kapitányság már megküldte az iratokat a megfelelő helyre az előzményi ügyhöz csatolás végett az illetékes Rk.-ra. Tehát, ha megmutatjátok az oldalon szereplő tel.számot és bankszámlaszámot azzal, hogy megeggyezik a ti esetetekben szereplővel már felmerül az alapos gyanú az üzletszerűségre és nem utasíthatják el a feljelentést, szabálysértési értékre hivatkozással. Természetesen, ha bejelentést tesztek majd a rendőrség mérlegel, de érdemes a végsőkig elmenni és minél többen kiállni a méltóságunk és igazságunk mellet.

    VálaszTörlés
  9. Engem is átvert! Rács mögött szeretném látni

    VálaszTörlés
  10. Email címe: mayk19@citromail.hu

    VálaszTörlés
  11. Nyugodjatok meg, hamarosan rács mögött lesz!
    Én is feljelentettem, már írtam is hozzászólásban.
    35 feljelentése van eddig, az üzletszerűség megvan!
    És már büntetőjogi eljárást indítottam ellene!
    Nem fogja megúszni egy kis ejnye-bejnyével!
    A rendőrségen van egy pár ismerősöm, jó sok évet jósolnak neki!

    VálaszTörlés
  12. fghrghfdgruehuirhuihruiwiuhruiwuigrwuigrwuigiurhiuwhugihgwiuhguirhugrugwuirguigurgwuhgruigurguiwsghuirgwiugrugwugruguzgrugwuriwguriwugruitugruigturutgrugturgzgzugzuguzgiuigtuztgiztiutuiutztgztgzgzugzugzuguzgzuguzguzguzghuigjijhgijhglkjklgfkdhglkgkhfkghkdhgkfdkghhgksfhgtkjhgkjfjkgfdjkhgtrdhgtruhguthguhgturthgufhhghskrhguhgrgfgfggfgfgfgdsgfgfdgfdgsrgsugruurgufgkgrrgusgfrugrfgugurgurgurgrugurugrtrgrwsugrfuhgktrhuhtgrgutirhgrththtrm,gmt,rngm,fnm,gnm,fm,gmf,gfrkgtkjhgkhkjghkjgfhrkjhgkjrhgjhkjhgfkjkjgkfhkjgfshkjhkfjhkjghfjkhgjkhgjkhgkjfhgjkhgkjfhdskjghfjkdhghgkjhkgjhgfdjkhgfdgjkfdhskjghfkdjshgfjkdshgkjfdhskjghfdjkshgfjkdshgjkfshjkfdshkjghfdksjghfjkskfjhkjghfdkjghfjkdhgkjhgkjfshjkgkfjdsgjkhgjkfhgfjkghjkgkfhjgkfhdjgkfdjgkfdkjgbfdjkhgjkdgkjfhjgkfdbgjkhgkjfdhgkbgkjgkjfbhkjgfdhbkjgfdkjbgkjfdbkjgfbgkfhbgjkhbkjgkjbghkjbhgjkhbgkjfkjbgbjkgbgkjbgjfbgjkfbgkjbgkjbgjkbgkgkbgkbgkbgkjbgkjbjkgjkgbkjbgjkbkjgbkjghbkgbgkjhbgjkbgjkhkjbghkjhgbkjhbjkghkbgkjhbnkgbhgkjhbgkjhbgjkkjgkjgjkdhgkjhgkkbgjkbgjfdkjbgbkjgkbjgkj,kjlkjlkjhlkikuzhgngmnkjbgkjbgjkgbkjfkjgbkjkgjgjkgghg

    VálaszTörlés
  13. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    VálaszTörlés
  14. kranis csab aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    VálaszTörlés
  15. Hósé Ármándó a jelenlegi és állando Facebookja.És mindig más kártyájára utaltatja a pénzt amit ki csal a szemét.És a teefonszámát nagyon sürün cseréli.(ebböl és) KIZÁROLAG Suki Tibor Benjamin Bp. Csengery utca 10.

    VálaszTörlés
  16. Nem tudom ,hogy nem csinálnak vele semmit.Amikor ott a neve címe stb. És kízárolag ebből él.Életszerüen ebböl él.Csak cseréli a tel,számokat és az aktuális balekot akinek a kártyájára utaltatja a pénzt némi ICI PICI juttatásért...Ez tiszta szellemi fogyatékosság,soha többet nem veszek semmit neten csak személyesen.És csomó kép van rólla fent a neten,de egy sem ő az valójában a Hósé Ármándó Facebookon lehet rá találni az igazi Suki Tibor csalóra.És tényleg a Csengery utca 10-ben lakik. és 1993,májusban született tényleg...

    VálaszTörlés
  17. uj száma: 06 20 9234211

    Raiffesen Bank
    12010879-01367546-00100009
    Név
    Suki Tibor Benjámin

    VálaszTörlés
  18. Legújabb száma: 06 20 9234211

    VálaszTörlés
  19. Minket is sajnos becsapott ezzel a hirdetéssel: http://aprod.hu/hirdetes/apple-iphone-4s-16gb-fuggetlen-ID1l7q5.html

    VálaszTörlés
  20. HALÁL A CIGÁNYRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEJ HITLER ESZT ŐŐŐŐŐ TUDTA ELŐŐŐŐREEEEEEEEEEEEEEEE

    VálaszTörlés
  21. Hát elkapták!!!!:)Hurrá

    VálaszTörlés
  22. Már rács mögött a takony(szar 19 éves),a napokban elfogták idáig több mint 70 sértett miatt vonják felelősségre. Aki még nem tette meg a feljelentést szeretettel várják a Gárdonyi rk.-n.

    VálaszTörlés
  23. A börtön ezeknek nem büntetés, úgy kellene velük csinálni mint Szent László korában a tyúktolvajokkal, levágni a két kezét és akkor nem lop többet mert nincs mivel,

    VálaszTörlés

Szóljon hozzá, kérdezzen bátran!